Felda Iffco Türkiye Gulfood 2015 Fuarı'ndaydı

Felda Iffco Türkiye, IFFCO’nun ana sponsorluğunu yaptığı Dubai’deki Gulfood 2015 fuarına pastacılık ve endüstriyel kanaldaki bayileri ve müşterileri ile fuarını ziyaret etti.

Felda Iffco Türkiye’nin grup şirketi IFFCO’nun ana sponsorluğunu yaptığı Gulfood 2015 fuarı, bu sene 20. kere düzenlendi. Her sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir ada parselle fuardaki yerini alan IFFCO grubu, dünya üzerinde ticaret yaptığı birçok iş ortağını bu standda ağırladı.

Felda Iffco Türkiye, geçen sene olduğu gibi bu sene de başarılı performans sergileyen pastacılık kanalı ve endüstriyel kanalı bayileri ve de endüstriyel müşterileri ile birlikte katıldı.

Grup şiketi Iffco’nun şirket ortakları, Felda Iffco Türkiye’den gelen iş ortakları ile önümüzdeki dönem projelerini görüşme fırsatı buldu.

Iffco şirket ortaklarından Shiraz Allana ve Iffco Küresel İcra Kurulu Başkanı Syed Rizwan Ahmed fuar katılımcıları arasındaydı. Her yıl fuarın ardından geleneksel bir gala yemeği düzenleyen Iffco Grubu yine görkemli bir geceyle harika bir kapanışa imza attı. Bu özel gecede tüm grup şirketlerinin üst yönetimleri bir aradaydı.

Gala yemeğinde gerçekleşen ödül töreninde Iffco Grubu, 2014 yılında dünya çapında başarılı performans sergileyen tüm iş ortaklarına özel bir ödül töreni ile plaketlerini takdim etti. Bu ödüle layık görülenler arasında Türkiye’nin Endüstriyel kanalındaki çok önemli ve büyük müşterilerinden BİFA Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. firması da vardı. Bu ödülü de Felda Iffco ve Bifa’nın ile uzun yıllara dayanan iş ortaklığına istinaden Bifa’nın Grup Satın Alma Müdürü Zafer Yeşil teslim aldı.