Felda Iffco Lider Markaları ile Gıda 2012'de

FELDA IFFCO, Iffco ve Filza markaları ile 06-09 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 20. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda, kurduğu iki katlı standında ürünlerini müşterileri ile buluşturdu.

06-09 Eylül İstanbul;
Dünyanın en büyük palm yağı ihracatçılarından FELDA Global Group ve Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan 21 değişik iş kolunda faaliyet gösteren lider markaların kurucusu IFFCO ortaklığı ile kurulan grubun Türkiye’deki operasyonu olan FELDA IFFCO Türkiye, Iffco ve Filza markalarını müşterileri ile buluşturdu.

FELDA IFFCO, Iffco markası ile endüstriyel müşterilere hitap ederek, grup şirketinin uzmanlığı ve bilgi birikimi ile gıda katkıları alanında her zaman tercih edilen çözüm ortağı olmuştur. Her zaman katma değerli ürünler üreten Iffco markası 06-09 Eylül 2012 tarihleri arasında 20’nci kez gerçekleşen GIDA 2012 Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda iş ortakları ile buluştu. Fuar süresi boyunca standa yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi.

Filza markası, FELDA IFFCO Türkiye’nin ihracat markası olup, Afrika, Ortadoğu, Amerika ve Balkan ülkelerine Türkiye’den ihracat yapmaktadır. Varlığını bu ülkelerde arttırmakta olan Filza, her geçen gün artan taleple ürün portföyünü geliştirmektedir. Yurtdışından gelen iş ortaklarının hiç boş bırakmadığı stantta, sonuç odaklı görüşmelere imza atıldı.

FELDA IFFCO Türkiye birçok değişik bitkisel yağın rafinasyonundan işlenmesine, dolumundan paketlenmesine kadar tüm süreçleri bünyesinden bulundurmaktadır. Ayçiçek, Mısır, Kanola, Soya, Pamuk, Palm ve Zeytinyağı gibi bitkisel yağların tümünü işleyebilmektedir. Margarin ve katı yağ üzerine yatırımlarını tamamlayarak üretim tesisi kapasitesini üç katına çıkaran FELDA IFFCO Türkiye, proseslerine son teknolojiye sahip yeni bir rafineri ile birlikte hidrojenasyon ve interesterifikasyon, margarin üretim ve dolum tesislerini de ilave etmiştir. FELDA IFFCO Türkiye’nin amacı yıllara dayanan bilgi birikimini paylaşarak Türk tüketicisine ve müşterilerine dünya kalitesinde ürünler sunmaktır.