Felda Iffco Lider Markaları ile 4. Helal Ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’ndaydı

FELDA IFFCO Türkiye, Sunny, Filza, Iffco ve Alfa markaları ile 05-08 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 4. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda yerini aldı. Aynı fuar içerisinde Gimdes tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Helâl ve Sağlıklı Ürünler Konferansında da PlatinSponsorluğu FELDA IFFCO üstlendi.

Dünyanın en büyük palm yağı ihracatçılarından FELDA Global Group ve Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan 21 değişik iş kolunda faaliyet gösteren lider markaların kurucusu IFFCO ortaklığı ile kurulan grubun Türkiye’deki operasyonu olan FELDA IFFCOTürkiye, İstanbul CNR fuarında düzenlenen 4. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda sektörünün lider markaları Sunny, Filza, Iffco ve Alfa markaları ile yerini aldı.

Markaları; Iffco ile endüstriyel gıda sektörüne, Sunny ayçiçek yağları ile son tüketiciye , Alfa pastacılık yağları ile, pastacılık ve ev dışı tüketim sektörüne , Filza markası ile de başta Ortadoğu olmak üzere, Uzakdoğu, Balkanlar, Afrika ve Amerika’ya Halal sertifikalı sıvı ve katı yağlar üretiyor.

Çift Helal Sertifikası’na sahip yağ firması olan Felda Iffco Türkiye, içinde bulunduğu pazarlar için islami şartlara uygun üretim yapıyor.

Son tüketicinin de rağbet gösterdiği fuarda FELDA IFFCO Türkiye’nin perakende kanalında yükselen markası Sunny ayçiçek yağlarına da ilgi büyük oldu. Sunny ayçiçek yağlarınınamacı sektördeki istikrarlı duruşunu koruyarak grup şirketinden aldığı yıllara dayanan bilgi birikimi ile tüketicisine dünya kalitesinde ürünler sunmaktır.

2009’da kurulduğu günden bu yana adı yüksek kaliteyle özdeşleşen FELDA IFFCO Türkiye; Gimdes Helal, TSE Helal, Kosher,HACCP, Ghost, FDA, ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22002-1, BRC ve TSE 17025 Üretici laboratuvarları gibi bir çok kalite belgesini almaya hak kazandı.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 23.500m2 alan üzerine kurulu tesisinde ürettiği üstün kaliteli, İslami şartlara uygun, tüketicinin sağlığını ön planda tutan yağlarını, ‘‘Helal Gıda Üretim Standart’’larına göre düzenli olarak kontrol eden FELDA IFFCO Türkiye, yaptığı periyodik tetkiklerle lezzet ve kalite garantisi sunuyor.