Felda Iffco, 2. Distribütör Toplantısı İle Yeni Ufuklara Yelken Açtı!

Felda Iffco tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen distribütör toplantısında, Felda Iffco üst düzey yöneticileri yıl içinde süregelen gelişmeleri ve 2013’de imza atılan başarılarını tek tek iş ortakları ile paylaştı.

Şirket satış büyüme oranlarının ve yükselen pazar paylarının da ayrıca paylaşıldığı sunumlarda, Felda Iffco 2014 hedeflerinin çok daha büyük olduğunun sinyallerini verdi. Bunun yanında 2013’de imza atılan başarıları için iş ortaklarını tek tek tebrik etti.

Felda Iffco, 2013 yılındaki başarılarının devamı için hedefe giden yolda önüne çıkan zorlukların yine aynı mücadeleci kimlikleri ile nasıl üstesinden geleceklerini toplantının “yeni ufuklara yelken açın” ana teması ile iş ortaklarına anlattı.Bu tema, tüm ekibin katılımıyla gerçekleştirilen yelken yarışları etkinliği ile daha anlam kazandı. Bu etkinlikten bir hayli zevk aldığı gözlemlenen Felda Iffco iş ortakları ve satış ekibi etkinlik sonunda Felda Iffco sayesinde bir ilki yaşadıklarını dile getirdiler.

Felda Iffco Türkiye’nin, Bodrum’da gerçekleşen bayii toplantısı, Operasyon Başkan'ın, 2013 yılındaki başarılarından dolayı ödüle layık gördüğü 4 iş ortağına başarı plaketleri vermesi ile son buldu.