Felda Iffco'dan Duyarlı Yatırım

Malezya menşeili Felda Holding Bhd ve Dubai merkezli IFFCO Holding'in ortak iştiraki ile kurulmuş olan; bitkisel sıvıyağ, margarin ve susuz yağ pazarında varlığını sürdüren Felda Iffco Gıda San. Ve Tic. A.Ş., Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasına 1000 fidan bağışında bulundu.

Felda Iffco Gıda San. Ve Tic. A.Ş. şirket yönetici ve çalışanlarının katılımı ile Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında bulunan “Felda Iffco Korusu”nda fidan dikim töreni düzenlendi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk ağaçlandırma alanında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk; ‘‘Doğum günleri, vefatlar, kutlamalarınızda çalışanlarınıza Ege Orman Vakfı kartları ile fidan hediye ederek bu koruyu oluşturdunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz.” diyerek Felda Iffco Gıda San. Ve Tic. A.Ş.Pazarlama Müdürü İdil Akbaba’ya plaket takdim etti.

Felda Iffco Gıda Sanayi kurulduğu günden bu yana çalışanlarına ve bulunduğu sektöre uzun vadeli yatırımlar yapmayı hedeflemiş bilinçli ve profesyonel bir kuruluştur. Yatırımlarında da sürekliliği hedeflemiştir. Firma bu özelliğini doğaya yaptığı güzel yatırımla da gözler önüne sermiş oldu.

Buna istinaden Pazarlama Müdürü İdil Akbaba; “Çalışanlarımız adına özel anlarımızda fidan hediye ederek bu koruyu oluşturduk. Burada her birimize ait fidanlar bulunuyor. Bugün bu erdemli amaç için burada bulunmaktayız ve çok mutluyuz bundan sonra da Ege Orman Vakfı’nın ağaçlandırma çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Felda Iffco çalışanları fidanları toprakla buluşturdu.