Felda Iffco Türkiye İş Ortaklarıyla Gulfood Fuarı’nı Ziyaret Etti

Felda Iffco Türkiye, pastacılık ve endüstriyel kanaldaki bayileri ve müşterileri ile Dubai’deki Gulfood 2014 fuarını ziyaret etti.

Felda Iffco Türkiye’nin grup şirketi Iffco bu sene 19. kere katıldığı Gulfood fuarında, yine büyük bir ada parselde yerini aldı. 21 değişik iş kolunda faaliyet gösteren Iffco grubu, dünya üzerinde ticaret yaptığı birçok iş ortağını bu standda ağırladı.

Felda Iffco Türkiye, grup şirketinin yer aldığı bu fuara, 2013 yılında başarılı performans sergileyen pastacılık kanalı ve endüstriyel kanalı bayileri ve de endüstriyel müşterileri ile birlikte katıldı. Fuarda Iffco şirket ortakları, Felda Iffco Türkiye’den gelen bu iş ortaklarıyla sohbet etme imkanı, gelecek projeleri ve beraberce büyütecekleri işleri konusunda görüşme fırsatı buldular.

Iffco şirket ortaklarından Shiraz Allana ve Iffco Küresel İcra Kurulu Başkanı Syed Rizwan Ahmed’in yanı sıra Felda Group’un üst düzey yönetimi ile beraber Felda Grubu Genel Başkanı Tan Sri Mohd Isa Bin Dato Haji Abdul Samad da fuara katıldı. Her yıl fuarın ardından geleneksel bir gala yemeği düzenleyen Iffco Grubu yine görkemli bir geceyle harika bir kapanışa imza attı. Bu özel gecede tüm grup şirketlerinin üst yönetimleri bir aradaydı.

Gala yemeğinde gerçekleşen ödül töreninde Iffco Grubu, 2013 yılında dünya çapında başarılı performans sergileyen tüm iş ortaklarına özel bir ödül töreni ile plaketlerini takdim etti.

Bu ödüle layık görülenler arasında Felda Iffco Türkiye’nin iş ortaklarından Pastacılık kanalına hizmet veren Denge Oluşum Gıda sahibi Hüseyin Acırgan , CS Anadolu Pastacılık Gıda sahibi Serdar Hızarcı ve Endüstriyel kanalımıza hizmet veren TNT Endüstriyel Gıda sahibi Aydın Olgun vardı. Türk iş adamları ödüllerini Iffco Grubu şirket ortaklarından Feroz Allana ve Irfan Allana’dan aldı.