Felda Global Ventures Holding Yetkilileri Türkiye Resmi Görüşmeleri Sırasında Son Yatırımı Olan Felda Iffco’yu da Ziyaret Etti

Felda Grubu Genel Başkanı Tan Sri Mohd Isa Bin Dato Haji Abdul Samad ile Felda Global Ventures Holdings CEO’su ve aynı zamanda Felda Iffco Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Mohd Emir Mavani Abdullah, Türkiye’ye çalışma ziyareti için gelen Malezya Başbakanı Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak’a eşlik etmişlerdir. Malezya devlet erkanı ve Felda Grup üyeleri ile Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan ve Türk iş adamlarının buluştuğu Türk-Malezya çalışma yemeğine TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliği yapmıştır. Bu yemekte iki ülke arasındaki ticari faaliyetleri arttırmak için paylaşımlarda bulunulmuştur.

Türkiye’ye yapılan bu ziyarete Felda Global Ventures Holding’in diğer yönetim kurulu üyeleri de eşlik etmiştir ve bu ziyaret sırasında Türkiye’de yaptıkları yatırımı yakından görmek için 3 senedir büyük başarılara imza atan Felda Iffco Gıda şirketine ait fabrikayı da ziyaret etmişlerdir. Felda Iffco Gıda Sanayi AŞ. Türkiye Operasyon başkanı Türkiye’de yaptıkları bu yatırım hakkında detaylı bilgi verip şirket olarak gelecek planlarını ayrıntılı bir şekilde paylaşmıştır. Yapılan bu görüşmelerde, şirket stratejileri de detaylı bir şekilde aktarılmıştır.

Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye seyahatini yine Felda Iffco Türkiye ekibi eşliğinde İstanbul boğazında yaptıkları keyifli bir tur ve akşam yemeği ile sonlandırmışlardır.