ALFA Pastacılık Yağları IBATECH 2012'ye katıldı

Türkiye pazarı için uzun süredir küresel bilgi birikimini kullanarak hazırlıklarını sürdüren dünya markası Alfa ürünlerini pastacılık sektörüne sundu.

Türkiye'de pastacılık yağları sektörüne girişini duyuran ALFA,
12-15 Nisan tarihleri arasında Türkiye'nin en kapsamlı pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012'ye katıldı. ALFA,
kurduğu iki katlı standında ürünlerini görücüye çıkarırken
birbirinden tecrübeli ustaların şovlarına da yer verdi.

6 Nisan 2012 İstanbul;
Dünyanın en büyük palm yağı ithalatçılarından FELDA Global Group ve Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan 21 değişik iş kolunda faaliyet gösteren lider markaların kurucusu IFFCO ortaklığı ile kurulan grubun Türkiye'deki operasyonu olan FELDA IFFCO Türkiye, pastacılık sektörüne girişini müjdeledi.

Firma, ürünlerini ilk kez Türkiye'nin en kapsamlı pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012'de tüketicisiyle buluşturdu. 12-15 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (CNR Expo) düzenlenecek Avrupa'nın üçüncü büyük pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH'te 192 metrekarelik, iki katlı standında, tüm hamur işleri ve pastacılık ürünleri için ayrı ayrı geliştirilmiş formülleri ile ürünlerini tanıtan ALFA, fuar kapsamında katılımcılara renkli sürprizler de hazırlardı.

Fuar alanında yer alan uygulama mutfağında, yağlarının birbirinden farklı pastacılık ürünlerinde birebir uygulamasını da ziyaretçilerle paylaşan ALFA ustaları, ayrıca standında özel şovlar da sergiledi. Farklı alanlarda uzmanlıklarıyla ünlü 3 ustanın maharetlerini gösterdiği stand alanı adeta bir show alanına dönüştü. Merkezi İzmir'de kurulan firmanın İzmir'e özel bir süprizi de ilgililerin beğenisine sunuldu.