Felda Iffco, Gıda 2015’te Yine En Çok Ziyaret Alan Firma Oldu

Felda Iffco Gıda 2015'te yine en çok ziyaret edilen stand oldu.

FELDA IFFCO Türkiye, bu sene 23.’sü düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri fuarında yine 8. Hol No: 808'de yerini aldı. Lider markaların kurucusu Felda Iffco endüstriyel satış kanalı markası Iffco ve İhracat markası Filza ile ön planda oldu.

Ekonomik anlamda ülkemizin zor günler geçirdiği bu dönemden oldukça karlı bir şekilde çıkan Iffco Endüstriyel Yağları, fuar süresi boyunca da aynı yoğun tempo ile çalışmaya devam etti. Türkiye’nin en büyük bisküvi, şekerleme ve çikolata üreticileri ile iş ortaklığı yapmakta olan şirket yetkilileri bu başarısını Ar-Ge ile ortak çalışarak en hızlı ve en kaliteli şekilde üretimin sağlanmasına bağlıyor. Endüstriyel yağ pazarında çok önemli bir konum elde eden Iffco, gelişmiş teknolojisi ve uzmanlığı ile yağın girdiği tüm gıda ürünlerde yüksek kalite garantisi veriyor.

İhracat kanalı markası Filza için de fuar çok verimli geçti. Özellikle Orta Doğu, Uzak Doğu, Türki Cumhuriyetlerinden gelen müşteriler ile büyük bağlantılara imza attı. Filza markası bu sene Endüstriyel ve pastacılık sektöründen de yeni bayilikler oluşturarak yurtdışı pazarının tüm satış kanallarını kapsamış oldu.

Gün boyunca açık mutfak alanında 6 ustası tarafından Alfa yağları ile üretilen taze ürünlerin piştiği stand alanı her sene olduğu gibi çok yoğundu. Lider markaların kurucusu Felda Iffco yetkilileri de bu yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı.

Her fuar olduğu gibi fuar süresi boyunca Alfa'nın duayen ustaları tarafından şovların sergilendiği stand alanına Türkiye'nin dört bir yanından gelen Pastacılık ustaları da büyük rağbet gösterdi.