Felda Iffco Türkiye, Gimdes Helal sertifikalarıyla da bir adım önde

Türkiye’de Gimdes Helal sertifikasını alan ilk bitkisel yağ firmalarından biri olan Felda Iffco Türkiye; Ar-Ge geliştirme ve iyileştirme çalışmaları, son teknoloji üretim olanakları ile birçok ürünü için Gimdes Helal Sertifikası almıştır.

Felda Iffco Türkiye; rekabet ortamında kalite bilinci ile tüketicilerin, müşteri ve iş ortaklarının değişen ve gelişen ihtiyaçlarını izleyip bunları karşılayarak istedikleri kalitede, garantili ve katma değerli ürün ve hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Bu bağlamda son teknoloji üretim olanakları ile üstün performans; bilgisayar destekli ful otomatik proseslerle kişiye bağlı olmadan sürekli aynı kalitede ve en yüksek hijyenik şartlarda, insan sağlığı açısından güvenli ürünler üretmektedir.

Adını yüksek kalite ile özdeşleştiren Felda Iffco Türkiye, kurulduğu günden bugüne çeşitli alanlarda kalite belgesi almaya hak kazanmıştır. Çifte Helal belgesine sahip ilk yağ firmalarından biri olan Felda Iffco Türkiye’nin geniş ürün portföyündeki birçok ürünü  Gimdes Helal sertifikalıdır.

Üretimin helal standartlara uygunluk içerisinde yapılmasının yanısıra sağlığa uygunluk ve safiyet gibi şartları ürün bazında inceleyen Gimdes kuruluşu, analizleri sonucunda bu standartları sağlamış olan  Felda Iffco Türkiye’nin Gimdes Helal sertifikası kapsamını genişletmiştir. Böylece sektörde hedef kitleye ve ihtiyaca yönelik geniş ürün yelpazesi ile fark yaratan Felda Iffco Türkiye, faaliyet gösterdiği tüm kanallarda birçok ürünün Gimdes Helal sertifikalı olması ile adından söz ettirmeye devam etmektedir.