1.  
  2.  
  3.  
  4.  

BASIN BÜLTENLERİ VE DUYURULAR

Alfa Pastacılık Yağları İzmir’de Bahar Havası Estirdi

Alfa Pastacılık Yağları tarafından hazırlanan ve tüm Türkiye’yi kapsayan Alfa Usta Buluşmaları’nın altıncı etkinliği İzmir Hilton Otel’inde gerçekleşti. ‘Düğün Temalı’ organizasyon katılımcı ustalar tarafından büyük ilgili gördü.

Her etkinliğinde ilgili bölgeye özel bir konsept düzenleyen Alfa Pastacılık Yağları, İzmir’de bahar ayı ile birlikte ‘Bahar temalı düğün’ konseptini işledi. Düğün zamanı pastanelerin portföylerine katabilecekleri farklı pasta çeşitleri, kapsül kekler ve sunumları ile ilgili şovlar hazırlayan ekip, seminer alanında profesyonel bir görsel şölen sergiledi.

Alfa Pastacılık Yağları bünyesindeki 4 demo ustası, bir dekor şefi ve bir de Fransız Pastacılık Şefi Germain Herviault’nun hazırladığı sunumlar ile birbirinden değerli 7 tarifi İzmirli meslektaşları ile paylaştı. Etkinlik boyunca katılımcıları da zaman zaman sahne şovlarına dahil eden ekip İzmir’de tatlı bir bahar havası estirdi. Özellikle Fransa’nın özel pastacılık kremalarını Alfa Genel Amaçlı Margarin ile hazırlayan şef Germain Herviault tüm ustaların damağında kalıcı bir lezzet bıraktı.

İzmir Hilton otelinde gerçekleşen Alfa-Usta Buluşmasına ilgi ve katılım oldukça yüksekti. Etkinlik alanında oldukça keyifli vakit geçiren ustalar, bol bol fotoğraf çekerek Alfa Facebook sayfasında da paylaşımlarda bulundular.