Felda Iffco Gıda 2014’te de Şovları ile En Çok İlgi Gören Firma Oldu

FELDA IFFCO Türkiye, yağ sektörünün duayeni olarak büyük ticari anlaşmalara imza atıyor.

FELDA IFFCO Türkiye, bu sene 22.’si düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri fuarına her sene olduğu gibi Iffco, Filza, Alfa ve Sunny markaları ile katıldı. Yine her sene olduğu gibi FELDA IFFCO standı ziyaretçiler tarafından en çok ilgi gören stand olma özelliğini korudu.

Felda Iffco, endüstriyel yağ markası Iffco ile hızlı bir yükseliş yakalayarak tüm pazar dinamiklerini yerle bir etti. Firma, uzun yıllardan beri katı yağlarda yapılmamış inovasyonları yaparak sektöre katma değer sağladı ve fark yarattı. Fuar süresince de müşterileri ile çok iyi bir etkileşim sağlayarak uzun süreli anlaşmalara imza attı. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda ilgili firmaya özel formüller geliştiren Iffco markası gerçek bir çözüm ortağı olarak sektöre hizmet vermektedir. Felda Iffco Türkiye’nin üst düzey yöneticileri fuarın çok verimli geçtiğini dile getirdi.

Felda Iffco’nun ihracat kanalında önde gelen markası Filza için de fuar son derece verimli geçti. Ağırlıklı olarak Afrika, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinden müşterileri ziyarette bulundu. Bunun yanı sıra yepyeni bağlantılar kuran Filza ekibi ilgiden son derece memnun kaldı. Bu sene Yurtdışı sıvıyağ portföyüne Pastacılık yağlarını da ekleyen ekip, müşterilerin türlü ihtiyaçlarına cevap verebiliyor ve çözüm ortağı olabiliyor.

Firmanın pastacılık ve ev dışı tüketim sektörüne hitap eden markası Alfa Pastacılık Yağları’nın sektörde yüksek bilinirliliğe sahip pastacılık ustaları, fuar boyunca açık mutfak alanında sergiledikeri şovlar ve sunumlar ile tüm fuar katılımcılarının yine dikkatini çekti. Bunun yanı sıra fuar süresince her gün standın özel şov alanında Alfa Pastacılık Yağları’nın duayen demo ustalarının yanında sektörün önde gelen isimleri de şov yaptı. Perşembe günü Alfa ustaları özel sunumlarını sergilerken, Cuma günü ödüllü şef Kemal Özcan, Cumartesi günü ise Tafed Milli takım şefi ve mutfak sanatçısı Duygu Tuğcu şovları ile stand alanında harikalara yarattılar.