FELDA IFFO 7. Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler 2014 Konferansında Ana Sponsor Oldu

FELDA IFFCO Türkiye, İstanbul CNR fuarında düzenlenen 5. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda bu sene de sektörünün lider markaları Sunny, Filza, Iffco ve Alfa ile yerini aldı.

Bu fuar döneminde gerçekleşen Helal ve Tayyib Ürünler konferansında ise geleneksel olarak ana sponsorluğu üstlendi.

Çift Helal Sertifikası’na sahip bir bitkisel yağ firması olan Felda Iffco Türkiye, içinde bulunduğu pazarlar için islami şartlara uygun üretim yapmaktadır.

2009 yılından bu yana özellikle kalite sertifikalarına verdiği önemle bilinen FELDA IFFCO Türkiye bünyesinde bulundurduğu sertifikaları korumasıyla da bu konuya verdiği önemi vurgulamaktadır.

Bu sene sertifikalarına ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarını da eklemiştir. FELDA IFFCO Türkiye’nin mevcut diğer sertifkaları ise şöyle sıralanmaktadır: Gimdes Helal, TSE Helal Gıda Uygunluk, Kosher, HACCP, Ghost, FDA, TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000: Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, TSE FSSC 22002-1: Gıda Güvenliği Sistemi, BRC: Gıda Güvenliği standartı belgeleridir. Bunun dışında TSE 17025 Üretici laboratuvarları gibi bir çok kalite belgesini almaya hak kazanmıştır.

Son tüketicinin de rağbet gösterdiği fuarda FELDA IFFCO Türkiye’nin perakende kanalında yükselen markası Sunny Ayçiçek Yağlarına da ilgi büyük oldu. Sunny Ayçiçek Yağlarının amacı sektördeki istikrarlı duruşunu koruyarak grup şirketinden aldığı yıllara dayanan bilgi birikimi ile tüketicisine dünya kalitesinde ürünler sunmaktır.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 23.500 m2 alan üzerine kurulu tesisinde ürettiği üstün kaliteli, İslami şartlara uygun, tüketicinin sağlığını ön planda tutan yağlarını, ‘‘Helal Gıda Üretim Standart’’larına göre düzenli olarak kontrol eden FELDA IFFCO Türkiye, yaptığı periyodik tetkiklerle lezzet ve kalite garantisi sunmaktadır.