Felda Iffco, 3. Distribütör Toplantısı ile Liderliği Hedefleyenlerin Zirvesinde Buluştu!

Felda Iffco, bu yıl üçüncüsü düzenlendiği distribütör toplantısında, iş ortaklarına 2015’te zirvede olacaklarının mesajını verdi.

Felda Iffco gelenekselleşen distribütör toplantısına bu yıl da özel bir programla hazırlandı. Her sene farklı bir konseptle iş ortaklarına yeni seneyle ilgili mesaj veren ekip, geçtiğimiz seneye Yeni Ufuklara Yelken Açma konseptiyle başlamıştı. 2014 senesinde pazarda ciddi bir yol kateden Felda Iffco, bu yıl ki toplantı konseptiyle 2015’te zirvede tek olacaklarının sinyallerini verdi.

Şirket satış büyüme oranlarının ve yükselen pazar paylarının da ayrıca paylaşıldığı sunumlarda, Felda Iffco 2015 hedeflerinin zirve olduğunu açıkladı.

Felda Iffco, 2014 yılındaki başarılarının liderliğe taşımak için tüm iş ortaklarıyla beraber yine zorlu bir mücadeleden geçmeleri gerektiğini ve bu mücadeleyi nasıl göğüsleyeceklerini “Liderliği Hedefleyenlerin Zirvesinde Buluşalım” ana teması ile iş ortaklarına aktardı. Bu tema, tüm ekibin katılımıyla gerçekleştirilen Yaşarak Öğrenme Oyunu ile perçinlendi. Toroslar’ın güney yamaçlarında, denizden 1250 metre yükseklikte kurulu olan Selge Antik Köyü zirvesinde tüm iş ortaklarıyla büyük bir mücadele oyunun sonunda zirveye tırmanan Felda Iffco ekibini, zirvede bir sürpriz daha bekliyordu. Ekip, Milli Okçuların önderliğinde hedef tahtalarında atışlarını yaptı. Felda Iffco iş ortaklarının ve satış ekibinin tüm bu etkinliklerde stratejik, kararlı, planlı ve etkin çalışmalar ile katılım sağladığı gözlemlendi.

Felda Iffco Türkiye’nin, Antalya, Side’de gerçekleşen bayii toplantısı, Operasyon Başkanı'nın, önce öğlen gerçekleşen aktivite de birinci gelen takıma güzel teknolojik bir hediye takdimi ile daha sonra 2014 yılındaki başarılarından dolayı ödüle layık gördüğü 6 iş ortağına başarı plaketleri vermesi ile son buldu.