Hız, Performans, Verimlilik 2016'da da Yarış Devam Ediyor

FELDA IFFCO Gıda her sene merakla beklenen bayileriyle buluştuğu büyük satış toplantısında sürprizlerle dolu 3 gün yaşattı.

FELDA IFFCO Gıda Sanayi tarafından gelenekselleştirilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenen satış toplantısı, 27-29 Kasım tarihlerinde Çeşme Radisson Blu Resort’ta gerçekleşti.

Grup şirketi IFFCO’nun dünyaca ünlü bitkisel sıvı şanti markası Pristine’in Türkiye’de üretimine başlayan FELDA IFFCO, 27 Kasım Cuma gecesi toplantının açılışını da bu yeni markasının tanıtımıyla yaptı. Pristine markasının tanıtımı, Kadir Çöpdemir ve Alfa demo ustalarının hazırladığı bir tiyatroi oyunu ile gerçekleştirildi. İzledikleri oyundan son derece keyif alan FELDA IFFCO iş ortaklarına hazırlanan sürprizler burada bitmedi.

Felda Iffco, 2015 yılındaki satış yükselişine daha da hız katmak, sürdürülebilir başarı için yüksek performans ve verimlilik ile bu yola devam etmek için tüm iş ortaklarıyla beraber bulundukları pazarda mücadelenin hiç bitmeyeceğini “Yarış Devam Ediyor” ana teması ile iş ortaklarına aktardı. Bu tema doğrultusunda toplantılara 2012’den bu yana elde edilen başarıların ve sektöre kazandırılan yeniliklerin özeti ile başlandı. Ardından 2016 yılında sektördeki bu yarışa son hızla, yüksek performans ve verimlilikle devam edileceği aktarıldı.

Gimdes ve TSE’den katılan konuk konuşmacılar da Felda Iffco’nun kaliteye gösterdiği hassasiyeti ve bu yolda yaptığı çalışmaları aktardı.

Hız, performans ve verimlilik konusu, İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde Borusan Otomotiv Motorsport’un önderliğinde gerçekleştirilen aktivite ile birleştirildi. Felda Iffco satış ekibi, tüm iş ortakları ile birlikte çetin şartlarda muhteşem bir yarış gerçekleştirdi.

Takım ruhunun öneminin deneyimlendiği bu sıradışı aktivitelerden oldukça keyif alan iş ortakları gala gecesindeki ödül töreninde de tüm gün gösterdikleri mücadelenin karşılığını aldılar.

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme’de gerçekleştirilen satış toplantısı gala gecesi, Felda Iffco Türkiye Operasyon Başkanı'nın 2015 yılındaki başarılarından dolayı ödüle layık gördüğü 9 iş ortağına başarı plaketleri vermesi ile son buldu.